Betaalbaar buitenleven

Wie wilt dat nou niet? Genieten van het ultieme buitengevoel in uw eigen tuin, zonder nat te worden door eventuele de regen of niet meer kunnen genieten van het mooie uitzocht op uw tuin. Dé oplossing is het aanschaffen van overkappingen. Lees meer over wat overkappingen precies zijn, welke voordelen deze producten u bieden en hoe u makkelijk perfect op uw huis aansluitende tuinkamer of overkapping kunt realiseren.

Droog versus doorweekt

Het is toch eigenlijk ontzettend zonde dat u alleen in de lente en in de zomer in uw prachtige tuin kunt zitten. De rest van het jaar zit u maar binnen, terwijl buiten zitten dan juist nog zo veel plezier kan geven. Kies voor overkappingen en geniet het hele jaar door van uw mooie tuin. Beeldt u eens in: terwijl de rest van Nederland doorweekt door de regen rent van tuinhuisje naar woonkamer, zit u heerlijk onder uw tuinkamer of overkapping te genieten van het luxueuze zicht op uw tuin, onder een warm kleedje met een heerlijk drankje erbij. Wat een weelde! Uw leven wordt zichtbaar zonniger met overkappingen erin. Het is dé nieuwe vorm van zonwering. Volg andere Nederlanders in deze hippe trend en geniet vanaf nu van elk seizoen in Nederland dankzij overkappingen.

Bijkomende voordelen

Los van het feit dat overkappingen er voor zorgen dat u met elk weertype buiten kunt genieten, zijn ze ook nog eens enorm duurzaam. U heeft er dus vele jaren onbezorgd plezier van. Overdag geniet u van het uitzicht op de door u zorgvuldig geplante bloemetjes en plantjes vanwege de transparante deuren of open toegang, terwijl u ‘s avonds de sfeervolle verlichting aanzet. Deze is nota bene te dimmen tot de voor u ideale sterkte. Kortom, overkappingen leveren zoals beloofd veel meer dan enkel ‘het hele jaar buiten kunnen zitten’!

Tuinkamer tips

Het laten aanbrengen van een tuinkamer of overkapping is zo gedaan. Maar dan is het nog aan u om er een echte buitenkamer van te maken. Hierbij enkele tips om uw tuinkamer en overkapping echt deel uit te maken van uw woning:

  • Plaats persoonlijke accessoires in uw tuinkamer
  • Stem de kleuren van uw tuinkamer af op die van de woonkamer
  • Gebruik voor een huiselijke sfeer stoffen en kleedjes; het is tóch overdekt
  • Zet in uw tuinkamer al wat bloemen en planten neer als voorproefje op de tuin
  • Zorg dat u ten alle tijden makkelijk uw tuinkamer in kunt

Verschillende varianten

Elk huis is anders. Elke smaak is ook verschillend van de ander. Geen zorgen: er zijn legio varianten in overkappingen. Verdiep u daarom eerst grondig in de wereld van zonwering alvorens u overgaat tot een aankoop. Wilt u meer weten over overkappingen? Neem dan eens contact op met Sebrechts Zonwering BV, te bereiken op 0617567018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *