Het gebeurt iedereen wel eens

Oeps, een ongelukje..

Incontinentie is geen pretje. Maar wanneer spreken we nou precies van incontinentie? En wat is er eigenlijk aan te doen? Ik ben op onderzoek gegaan. Want hoewel iedereen er meer over wilt weten en er aan iets aan wilt doen, blijft het nog een beetje in de taboehoek hangen. En daar wil ik graag wat aan doen. Goed nieuws alvast: ik heb een oplossing gevonden! Lees dus snel verder. Ook noem ik vijf kenmerken van zwakke bekkenbodemspieren. Mocht je twijfelen, dan kom je er zo achter of jij ook baat hebt bij de oplossing die ik gevonden heb..!

Wat is incontinentie precies?

Als je minstens twee keer per maand last hebt van ongewenst urineverlies, dan spreken we van incontinentie. De hoeveelheid urine maakt daarbij niet uit. Incontinentie komt bij iedereen voor. Daarom is het overigens des te vreemd dat het nog steeds zo’n taboe is. Want werkelijk iedereen kan er last van hebben. Man, vrouw, jong, oud; iedereen. Het urineverlies komt bij vrouwen doorgaans door zwakker geworden bekkenbodemspieren. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Een bevalling bijvoorbeeld. Of een verlaging van oestrogeen. Dat gebeurt bijvoorbeeld in de overgang. Maar wat de oorzaak ook is; incontinentie is vervelend. Het kan er zelfs voor zorgen dat mensen die er zelf last van hebben nooit meer op stap gaan! Bang om te lachen, bang om te niezen, bang om te veel te bewegen.. Want dat alles kan een trigger zijn. Ontzettend zonde. Daarom ben ik de oplossing gaan zoeken. En die is er! Lees snel verder.

Wat is er aan te doen?

De oplossing lijkt te liggen in bekkenbodemspieren trainen. Dit kun je natuurlijk zelfstandig proberen, maar het kan sneller en makkelijker. Via een probe met elektropulsen! Dankzij de elektropulsen worden je bekkenbodemspieren optimaal getraind. Zelf merk je er vrijwel niets van. Behalve dat je na 12 weken al meer controle hebt over je blaas. Ideaal toch? Dit systeem is geheel veilig en ook nog betaalbaar ook. Kortom, er is een oplossing tegen incontinentie. Bestel zelf ook een variant. Compleet, discreet en met gewenst resultaat! Geen ongelukjes meer, geen incontinentieluiers meer, geen schaamte meer.. Ben je al overtuigd?

Is het voor mij interessant?

De term incontinentie wordt vaak als erg heftig beschouwd. Veel mensen durven er dan ook niet voor uit te komen dat zij er last van hebben. Compleet onterecht natuurlijk, want je hoeft je nergens voor te schamen. Iedereen kan er last hebben! Hierbij enkele kenmerken:

  • Ongewenst urineverlies
  • Windjes niet in kunnen houden
  • Saai seksleven
  • Pijn in de onderrug
  • Dikkere buik

Verlos uzelf

Er gaat een wereld voor je open met deze bekkenbodemspiertraining van Kegel8 via elektropulsen. Probeer het gewoon; je hebt niets te verliezen. Zeg vaarwel tegen incontinentie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *